Vertical url

Sitename

nvh-naam.png

NVH activiteiten

DLR 2020
februari 2020 (datum volgt)
Vanaf september kunt u een abstract insturen

NVH congresagenda

DDD - oktober 2019
Op 3 en 4 oktober a.s. vinden de Digestive Disease Days plaats. Leden ontvingen een inschrijvingslink. Inl. via  
congres@nvge.nl, telefoon 023 - 5513016

 

Home

Hartelijk welkom op de site van de NVH:

Deze site is bedoeld voor hen die beroepsmatig betrokken zijn bij de hepatologie in de meest ruime zin van het woord. De Nederlandse Vereniging voor Hepatologie heeft tot doel het bevorderen van onderzoek naar en de verruiming en het gebruik van de kennis van het functioneren van de lever en de galwegen. Daarnaast richt zij zich op de bevordering van de interactie tussen onderzoekers en klinici die zich bezighouden met onderzoek naar lever en galwegen en tracht zij de belangen van haar leden te behartigen.
Op deze site vindt u uiteenlopende informatie omtrent de vereniging en haar activiteiten. Het besloten deel van de site is alleen toegankelijk voor leden van de Nederlandse Vereniging voor Hepatologie.

 

Videofilms zeldzame leverziekten
bij 40-jarig jubileum NVH, 29 september 2017

Ter gelegenheid van het 40-jarig jubileum organiseerde de Nederlandse Vereniging voor Hepatologie een feestelijk symposium in het Koninklijk Instituut voor de Tropen te Amsterdam. 
In de ochtend vond een interactief programma plaats in het kader van zeldzame leverziekten. Hier onder vindt u de linkjes naar de daar vertoonde videofilms.

Polycysteuze leverziekten
PSC
AIH
Leveradenoom
Levertransplantatie