Vertical url

Sitename

nvh-naam.png

NVH activiteiten

Dutch Liver Week 2018
De DLW zal plaatsvinden van 19-22 juni 2018. U kunt zich tot 15 mei a.s. registreren met een voorinschrijvingstarief.

NVH congresagenda

DDD-days oktober 2018
Op 4 en 5 oktober a.s. vinden de Digestive Disease Days plaats in Veldhoven.
ABSTRACT INSTUREN | AANMELDEN

Home

Hartelijk welkom op de site van de NVH:

Deze site is bedoeld voor hen die beroepsmatig betrokken zijn bij de hepatologie in de meest ruime zin van het woord. De Nederlandse Vereniging voor Hepatologie heeft tot doel het bevorderen van onderzoek naar en de verruiming en het gebruik van de kennis van het functioneren van de lever en de galwegen. Daarnaast richt zij zich op de bevordering van de interactie tussen onderzoekers en klinici die zich bezighouden met onderzoek naar lever en galwegen en tracht zij de belangen van haar leden te behartigen.
Op deze site vindt u uiteenlopende informatie omtrent de vereniging en haar activiteiten. Het besloten deel van de site is alleen toegankelijk voor leden van de Nederlandse Vereniging voor Hepatologie.

 

Videofilms zeldzame leverziekten
bij 40-jarig jubileum NVH, 29 september 2017

Ter gelegenheid van het 40-jarig jubileum organiseerde de Nederlandse Vereniging voor Hepatologie een feestelijk symposium in het Koninklijk Instituut voor de Tropen te Amsterdam. 
In de ochtend vond een interactief programma plaats in het kader van zeldzame leverziekten. Hier onder vindt u de linkjes naar de daar vertoonde videofilms.

Polycysteuze leverziekten
PSC
AIH
Leveradenoom
Levertransplantatie