Inschrijving voor DLW 2022 nu geopend

Ook dit jaar vindt de DLW weer in hybride vorm plaats. U kunt zich inschrijven voor volledige online deelname, of deelname op locatie in het Double Tree by Hilton in Amsterdam. De inschrijving is nu geopend!

De cursus abdominale echografie vindt plaats op dinsdag 27 september, de driedaagse Cursus Klinische Hepatologie van 28 t/m 30 september.

Bekijk het programma

Tijdens de cursus abdominale echografie zullen de beginselen van de abdominale echografie worden bijgebracht met een theoretische introductie. Hierna kunt u het geleerde in praktijk brengen op zowel simulatoren als gezonde vrijwilligers.

Van woensdag t/m vrijdag volgen drie dagen Klinische Hepatologie, waarbij een breed scala aan hepatologische onderwerpen de revue zal passeren. De cursus is bedoeld voor MDL-artsen, internist-infectiologen, kinderartsen, etc., al dan niet in opleiding.

Inschrijven

Aios MDL die lid zijn van de NVH hebben op 30 juni al een persoonlijke link ontvangen. Wilt u die link gebruiken om in te schrijven?
Als u geen lid bent van de NVH, kunt u zich hier inschrijven. Het voorinschrijvingstarief is geldig tot 15 augustus a.s. Maakt u daarvan vooral gebruik!

Informatie over eerdere DLW’s vindt u hier.

Voor inlichtingen:
Secretariaat Nederlandse Vereniging voor Hepatologie
congres@nvh.nl
telefoonnummer: 023 – 5513016