Vertical url

Sitename

nvh-naam.png

NVH activiteiten

DLW 2020
Helaas kan de DLW dit jaar geen doorgang vinden i.v.m. COVID-19. De eerstvolgende DLW zal plaatsvinden van 14 t/m 17 juni 2021.

NVH congresagenda

DDD - ONLINE 2020
Op 29 september, 12 november en 9 december kunt u deelnemen aan DDD-online. Daarin ook bijdragen vanuit de NVH. Inschrijven via www.mdl-congressen.nl

 

PPS-programma Immunologie: open voor aanmeldingen! Sluitingsdatum 19 februari 2018 om 13.00 uur.

Datum: 
2017

Bij uiteenlopende ziekten speelt ontregeling van het immuunsysteem een cruciale rol. Daarom willen de Samenwerkende Gezondheidsfondsen (SGF) tot oplossingen komen met een ziekte overstijgend PPS-programma Immunologie: ‘Afweer uit balans’. Graag brengen we u door middel van dit bericht op de hoogte van dit programma. Sinds vandaag staat het PPS-programma ‘Afweer uit balans’ open voor aanmeldingen. 

‘Afweer uit balans’: wat houdt het in? 
Het PPS-programma Immunologie moet bijdragen aan het in balans brengen van het afweersysteem bij verschillende ziekten. De SGF stelt in samenwerking met de Topsector LSH (Health~Holland) € 2,75 miljoen beschikbaar, voor maximaal 75% cofinanciering van een publiek-privaat onderzoeksinitiatief op het gebied van immunologie. Sinds vandaag staat het programma ‘Afweer uit balans’ open voor aanmeldingen. De oproep voor PPS-aanvragen binnen dit programma wordt uitgezet via de Nederlandse Vereniging voor Immunologie (NVVI). De oproep is te vinden op de homepage van de NVVI. 

Informatie en vooraanmelding
Op het jaarlijkse NVVI-congres op 14/12/2017, is er een presentatie van de call met mogelijkheid tot het stellen van de vragen. Verder kunnen geïnteresseerden vragen over de regeling of de voorwaarden stellen aan Laila El Aziz, via Aziz@health-holland.com of 070 -495440.

De vooraanmelding PPS-aanvraag, dient uiterlijk 19 februari 2018 om 13.00 uur ingediend te zijn bij de NVVI via nvvi@umcutrecht.nl.

We hopen op een mooi programma!