Dutch Liver Week

De Dutch Liver Week wordt jaarlijks georganiseerd door de Nederlandse Vereniging voor Hepatologie, in samenwerking met de Vlaamse Universiteiten. De cursus is bedoeld voor MDL-artsen, internist-infectiologen, chirurgen, kinderartsen en verpleegkundig specialisten al dan niet in opleiding.
Deze cursus dient door de Nederlandse aios MDL eenmaal verplicht te worden gevolgd tijdens de opleiding. De cursus wordt van harte aanbevolen aan de Vlaamse arts-specialist in opleiding als opleidingsonderdeel in het kader van de MaNaMa.

Dutch Liver Week 2024

De Dutch Liver Week 2024 zal gehouden worden van dinsdag 24 tot en met vrijdag 27 september 2024

Op dinsdag 24 september start de DLW met een ééndaagse cursus abdominale echografie, waarbij de beginselen van de abdominale echografie zullen worden bijgebracht met een theoretische introductie. Hierna kunt u het geleerde in praktijk brengen op gezonde vrijwilligers. De echocursus vindt dit jaar plaats in het Erasmus MC.

De hierna volgende cursus Klinische Hepatologie vindt plaats van woensdag 25 t/m vrijdag 27 september, in Engels Conference Center, gevestigd in het Groothandelsgebouw, direct naast het station van Rotterdam. In deze cursus zullen van diverse hepatologische onderwerpen de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van diagnostiek en behandeling worden belicht. Wanneer het programma gereed is, wordt deze aan alle deelnemers toegestuurd.

Inschrijven
Leden hebben op 28 maart jl. een persoonlijke link ontvangen om in te schrijven.
Niet-leden kunnen zich inschrijven via deze link.

Dutch Liver Week 2023

Dinsdag 26 september – vrijdag 29 september 2023
De Dutch Liver Week vond dit jaar weer plaats op locatie (Double Tree by Hilton in Amsterdam).

Programma 2023

Dutch Liver Week 2022

Dinsdag 27 september – vrijdag 30 september 2022

De Dutch Liver Week vond dit jaar in hybride vorm plaats; deelname was zowel mogelijk op locatie (Double Tree by Hilton in Amsterdam) als online.

Presentaties voorgaande DLW

…….……